... ... Pressemeldinger | PowerDMARC ISO 27001-sertifisert 2022

Live Articles

rss

Pressemeldinger


Siste pressemeldinger fra SaaS Security as

PowerDMARC ISO 27001-sertifisert 2022 Bookmark

PowerDMARC  ISO 27001-sertifisert!

Vi er stolte over å dele det til alle våre kunder, DMARC MSSP- partnere og forhandlere at PowerDMARC offisielt er en ISO 27001-sertifisert SaaS-plattform! Som i sikkerhetsbransjen har vi alltid tatt databeskyttelse og personvern veldig alvorlig. Dette er nok et skritt mot å bekrefte at når det gjelder dataene dine, inngår vi ingen kompromisser!

Hva er et ISO 27001-sertifikat?

Et ISO 27001-sertifikat er et merke som kommuniserer hvor oppriktig en organisasjon er når det gjelder informasjonssikkerhet og beskyttelse av kundens sensitive data og eiendeler. For å få et ISO 27001-sertifikat må organisasjonen sette opp et robust styringssystem for informasjonssikkerhet ( ISMS ) i samsvar med sertifiseringsstandardene.

ISO 27001-sertifiseringen er en globalt anerkjent beste praksis for informasjonssikkerhet og risikostyring på organisasjonsnivå.

Å bli et ISO27001 DMARC-sertifisert selskap: Hva betyr det for oss?

Mens vi forberedte oss på ISO 27001-sertifiseringen, måtte vi i PowerDMARC sørge for at vi hadde en sterk risikostyringsinfrastruktur implementert i organisasjonen vår ved å sikre alle systemene våre. 

Som et B2B SaaS-selskap for e-postautentisering håndterer vi klientdata på daglig basis, noe som gjør din beskyttelse til vårt ansvar. Med tanke på dette aspektet har PowerDMARC nå et ISO 27001-kompatibelt system for sikkerhetsstyring som er godt dokumentert. 

Dette systemet vil bli oppriktig vedlikeholdt hele veien for å proaktivt oppdage risikoer og løse dem før de kan forårsake skade

Hva betyr det for våre kunder?

Alt vi gjør hos PowerDMARC er drevet av målet vårt om å betjene kundene våre bedre og gjøre  en viktig forskjell i bransjen. Å være akkreditert til ISO 27001-sertifiseringen er å fortelle deg at du kan stole på oss med dine data.

  • Dine data vil være tilstrekkelig beskyttet, og utenfor rekkevidden til nettkriminelle
  • Din informasjon og ressurser kan ikke tukles med eller endres uten din tillatelse
  • Vi har et dokumentert sikkerhetsstyringssystem på plass for å takle forretningsrisikoer og brudd når du stoler på oss med dine data
  • Vi er oppdatert på industriens beste praksis knyttet til sikkerhet og har blitt offisielt vurdert og akkreditert på dette grunnlaget

Last ned serfifikat

Showing 0 CommentComments are closed.