Stopp nulldagstrusler på linker og vedlegg.

Proofpoint Email Security Service gir deg sikkerhet. kontinuitet. arkivering. kryptering. antispam.

 


Prisbelønt sikkerhetssystem og markedets beste funksjonalitet, sikkerhet og beskyttelse mot nulldagstrusler som Ransomware(utpresservirus) med automatisk sandbox på både linker og vedlegg. MSP versjon for forhandlere/MSP. Få et sentralt sikkerhetssystem  med den beste beskyttelsen for din O365, Google Docs eller lokal e-post server.
Free trial : 30 dagers gratis prøve - fyll ut skjema nederst og start i dag!
 

Prisbelønt system med markedets bredeste og mest omfattende funksjoner for den beste beskyttelse og enkel adminsitrasjon, som går langt forbi andre lignende tjenester. Alltid ren og tilgjengelig e-post uavhengig av nedetid på lokal e-post server. I tillegg finnes DLP, nødwebmail, kryptering av e-post, samt overføring av svært store filer på e-post mm. I tillegg finnes sanntids klikk-beskyttelse av linker som effektivt stopper målrettede nettfiskeangrep; URL-Defense.  

Proofpoint e-postsikkerhetstjeneste gir alle typer virksomheter full e-postsikkerhet. Virksomheter kan får den mest avanserte beskyttelsen mot datatap, virus, skadelig programmer, nettfiske og spam– alt uten problemer med og kostnadene med å håndtere ytterligere maskin- og programvare. Proofpont levererer verdens beste e-post sikkerhet ifølge analyseselskapet Gartner Group, med spesiell sikkerhet mot trusler man ikke har sett før og ikke har definisjoner på, såkalte nulldagstrussler. 

Markedet flommer over av spam, nettfiske, ransomware og andre trusler som daglig skaper store sikkerhetsproblemer for kundene, som sliter med utdatert sikkerhetsteknologi som ikke virker, der trusselen til slutt havner hos brukeren som ofte lett lar seg lure til å klikke på en farlig link eller vedlegg.

Tradisjonelle antispam systemer stopper ikke dagens trusler. Ja, de virket for få siden men ikke i dag. Dagens trusler er nettfiske med falske e-post som prøver å lure brukeren til å trykke på farlige linker eller vedlegg. Ransomware er nå trusselen som vokser mest, der brukeren blir lurt til å trykke en farlig link og dermed fått kryptert disk eller serverdisk, og må betale løsepenger for å få PC dekryptert. Når man skal søke etter noe nytt og ukjent trenger man sandbox-funksjoner. En URL-Sandbox analyserer i sanntid websiden en bruker prøver å besøke i en lukket virtuell beholder for å se om noe prøver å feste seg til nettleser eller operativsystem. Er det en trussel blokkeres bruker fra å besøke linken i nettfiskemailen. Fil-Sandbox fungerer likt med å teste ukjente vedleggfiler for å se om foretar seg noe i en lukket virutell beholder når epost passerer Proofpoint datasenter. Alt dette i sanntid uten at brukeren trenger å foreta seg noe eller at noen programvare installerte på sine enheter. 

Bruk sømløst og integrert for maksimal beskyttelse av O365 eller Google Apps, eller lokal e-post server.  Brukeren kan logge på sin online karantene med sin O365 konto. Sikker fårhåndsvisning av karantenesatt e-post uten mulighet for å klikke på linker eller åpne vedlegg. SMS varsling ved problemer.

Se video om hvordan Proofpoint stopper Posten pakke Ransomware (PDF)

 Vurderer du e-post sikkerhetsløsning bør du lese vår 7-siders guide. I tillegg kan du sammenligne e-postsikkerhetsløsning med e-post sikkerhet sjekkliste.

Se også 5 minutters video med gjennomgang og forklaring på produktpakkene i tabellen under.  Les mer om de viktige sandbox funskjoner Atachment Defense og URL-Defense i PDF.

Velg produktpakke etter din behov. Se alt du får m,ed og integrert i tjensten under:


Gartner Group leader magsike kvadrant 5 år på rad. 
Signere opp en  30 dagers gratis prøveperiode av valgfri produktpakke.

Loading
  • Fyll ut å prøv fritt ut i 30 dager

  • Fyll ut skjema og få en gratis prøveperiode. Din portal settes opp og klar til bruk samme dag.