SaaS Security nyheter oppdaterer deg om storyer. hendelser. trusler. råd og tips.

"There are known knowns. These are things we know that we know. There are known unknowns. That is to say, there are things that we know we don't know. But there are also unknown unknowns. There are things we don't know we don't know." Donald Rumsfeld, United States Secretary of Defense

 

rss

Sikkerhetsnytt - CyberSecNews::


Hva skjer i markedet:::

CRYPTOWALL er blitt en pengemaskin for de kriminelle Bookmark

I mangel på utøvelse av internasjonale lover har utpressingsviruset CRYPTOWALL blitt en av de mest lønsomme malware i historien.

I mangel på lover og utøvelse av eksiterende internasjonale lover har de kriminelle fritt spillerom.

I tillegg fanger ikke mange sentrale sikkerhetssystemer opp angrepene, slik at det ender i brukerens innboks. Dermed har sikkerhetssysteme sviktet og det dermed blir en enkel sak for angriperne til å lure brukeren til å kikke på farlige linker eller vedlegg. Det er å forvende at dette blir trende fremover siden angriperne er drevet av hvor mye penger de tjener på sine ofre.


Les mer på SC Magazine artikkel

Proofpoint e-mail security Service vil beskytte mot nettfiske og målrettet nettfiske. Tradisjonelle antivirus/antispamløsningen er ikke tilstrekkelig og sentrale systemer har store problemer med å stoppe målrettet nettfiske. Dermed når den falske eposten brukeren som må ta vurdere trusselen selv og må avgjøre om den er ekte eller falsk. Proofpoint sin unike funskjon URL-Defense pakker den orginale linken inn i sin egen link, og sjekker denne i sanntids når brukeren trykker på linken. Utgjør linken en trussel blokkeres den for åpning og situasjonen avverges. Funksjonen Fil-defense utfører sanntidsanalyse av fremmede filer. Gartner Group har kåret Proofpoint til beste Email sikkerhetsløsning 7 år på radComments are closed.

Live Article Widget